Kiss & Make-up interviewed by beautygoddess.nl

Onlangs werd ik geïnterviewd door de lieve Deb van beautygoddess.nl en het resultaat is sinds gisteren te lezen op haar blog! Zeker een kijkje gaan nemen dus! Klik hier om verder te gaan naar de blog van Deb.

P.S.: Heb je mijn nieuwe blog header al gezien? Wat vind je ervan?______________________________________________________________

This week I was interviewed by the lovely Deb from beautygoddess.nl, and yesterday the interview was published on her blog. So all of you who understand Dutch should definitely go check it out! Click here to visit Deb’s blog.

P.S.: Did you see my new blog header yet? Do you like it?

Interview beautygodess.nl

beautygoddess.nl

85 thoughts on “Kiss & Make-up interviewed by beautygoddess.nl

 1. I do like the header :) and I can´t speak Dutch (except for the random words that are inserted in Indonesian and which doesnt count) but congrats! I also Iove the photo of you here.

  • Ze is juist heel laag. De meeste mensen werken en alle posten zijn dus ingevuld. Dus als nieuweling is het lastig om een plek te vinden. En als er wat vrijkomt, dan wordt het intern ingevuld of dan wordt er voor een Zwitser gekozen.

 2. Hey doll, congrats on the interview! Now come to think of it you don’t really look very Belgian LOL But oh well. I’ve been called Korean more times than I care to remember, so I guess that happens ;)

 3. Oh Melissa, Congratulations on your interview! I need, NEED to get into dutch, such a great language! But German is right now a major obstacle in my life so my priority. What a stunning new look for your blog, plumpy lips <3 I much prefer it to the previous one, It makes it more "mysterious"!!

  • German and Dutch are kind of similar, so once you get German mastered it’s a lot easier to learn Dutch. And vice versa. And I am glad you like the new header! I was hoping people would like it, but you never know :-)

 4. Very nice to get to know a little more about you and your journey so far. It sounds lovely where you live right now. I, personally, cannot ski without possibly breaking both legs and I admire everyone who is good at it.

 5. Jeeej! Super leuk :) Gefeliciteerd met het interview! Jammer om te lezen over je moeilijkheden bij het solliciteren. Ik kan je verzekeren;: in Belgi¨Pe gaat het niet veel beter. Ik had misschien dan wel een (tijdelijk) contract, veel van mijn medestudenten zijn al 6 maanden vruchteloos aan het zoeken. Ik heb er dan ook voor gekozen nog verder te studeren! Hopelijk vind je snel iets!! Veel succes ;) xo

  PS: je nieuwe header is echt gaaf!

 6. Wat een leuk interview om te lezen! Bij mij denken ze ook heel vaak dat ik andere roots heb en niet echt Nederlands ben. Veel kijken er dan ook gek op als ze dan te horen krijgen dat ik toch echt Nederlands ben haha. Ik vind je nieuwe header ook erg mooi!

 7. Het was super leuk om te doen en zo ken ik je toch weer beter ;-) En wat veel reacties zijn erg gekomen hé, wow!!! Je header is erg mooi geworden trouwens!!

 8. Heel leuk interview is het geworden! :D En je header is top! Het valt heel erg op grappig is dat.. soms kom je op blogs waar een hele post is gewijd aan “ik heb een nieuwe lay out” en dan denk ik “Waar dan??” hihi! X

I love your comments!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge