KISS & MAKE-UP BEAUTY BLOG

An international make-up and beauty blog with Belgian roots and a Swiss twist

Online shoppen met korting via solden.be

Shoppen is leuk, maar wat ik nog leuker vind is online shoppen. Geen openings –of sluitingsuren waarmee je rekening moet houden, geen gigantische pretparkachtige wachtrijen aan de pashokjes of aan de kassa, en geen gestuntel in veel te kleine muffe pashokjes. Nee, gewoon lekker rustig winkelen vanuit je luie stoel wanneer het jou uitkomt,  geweldig toch! Bovendien kan je tegenwoordig even goed online koopjes vinden als in de winkel zelf, want op solden.be vind je dagelijks talloze kortingscodes en aanbiedingen voor meer dan 400 webshops die allemaal in België leveren. Zo kan je dus 365 per jaar soldenshoppen, en dat gewoon lekker lui van achter je computer.

Shoppen met korting solden (1)

Je kan op solden.be zoeken naar kortingen en aanbiedingen per webshop, maar je kan ook naar deals zoeken per categorie. Schoenen, geschenken, eten en drinken, noem maar op, je vindt het allemaal. Zelf shop ik vooral graag kleding online, en één van mijn favoriete webshops is Zalando. Zowel voor mezelf als voor the boyfriend koop ik regelmatig kleren, schoenen en accessoires bij Zalando. De postbode staat dus regelmatig aan onze deur met een grote witoranje doos.

Shoppen met korting solden (2)

Mijn laatste aanwinst is dit paar prachtige hoge laarzen van s.Oliver. En dankzij solden.be kon ik ze bestellen voor maar 80.95 euro in plaats van 89.95 euro. Niet slecht, toch? Gewoon snel een kortingscode van de Zalando rubriek op solden.be gehaald, ze ingegeven in mijn Zalandowinkelwagentje, et voilà, weer een goeie deal gedaan.

Shoppen met korting solden (3)

Ik ben benieuwd welke slag ik bij mijn volgende online shopsessie kan slaan. Ik hou de kortingen op solden.be alvast in de gaten!

Ken jij solden.be al? Shop jij vaak online?

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met solden.be. 

30 Comments

 1. Voucher shopping is the best kind of shopping!

  Have a fantastic day,
  -Kati

 2. Ik kijk eigenlijk nooit op deze sites, vergeet het altijd! Wel handig idd en mooie laarzen heb je gekocht!

 3. Ik probeer er aan te denken als ik online iets koop eerst even te zoeken op kortingscode’s toch lekker als je er gebruik van kan maken….

  Die laarzen, WOW !!

 4. super handig! ik ga er zeker gebruik van maken als ik wat leuks zie

 5. Hele leuke laarzen! Ik shop ook regelmatig online, vind ik gewoon erg handig! Maar de kortingscodes wil ik nog wel eens vergeten.

 6. You guys have great online shopping options! :)
  xoxo

 7. Oeh leuke tip! En leuke laarsjes! ;-)

 8. Nog nooit van gehoord! Maar wauw wat zijn die laarzen mooi! X

 9. Coucou miss,
  Très jolie tes bottes mais je n’arrive pas à lire ton articles car il est en anglais :-/
  BizOu

 10. Wat een goede tip!

 11. Goede tip! Ik moet echt eens wat vaker naar dit soort sites zoeken.

 12. Handige tip! Ik ben alleen zelf niet echt iemand die veel online koopt, want vind het toch altijd veel leuker om gewoon een paar winkels in te stappen en daar leuke koopjes te vinden.

 13. Leuke tip, leuk dat je dat met ons deelt ;)

 14. what a wonderful boots!
  thanks for visiting :D

 15. Zeer handige website :). Ik kijk altijd eerst op kortingswebsites voordat ik iets bestel :).
  Mooie laarzen heb je :)!

 16. Goede tip! Normaal ga ik niet echt op zoek naar zo’n websites, maar het is blijkbaar wel de moeite :) Leuke laarzen trouwens

 17. kende deze site nog niet xx

 18. Ik kende solden.be, speur er dikwijls naar interessante zaakjes. Mooie botten!

 19. Wat een laarzen en deze site gaan we dus onthouden!

 20. Super tip met deze site :D thanks! Xx

 21. Lovely booties!!
  Love

 22. handig! en die laarzen zijn mooi ;)

 23. Had er nog nooit van gehoord. Die laarzen zijn erg mooi!

 24. mooie botjes gescoord missy!

 25. Ja, sinds ik het ken kijk ik er ook vaker op ^_^ Scheelt toch wel wat. Mooie schoenen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Kiss & Make-up on Twitter
Kiss & Make-up on Instagram
Kiss & Make-up on Youtube
Kiss & Make-up on Facebook
error: