Online shoppen met korting via solden.be

Shoppen is leuk, maar wat ik nog leuker vind is online shoppen. Geen openings –of sluitingsuren waarmee je rekening moet houden, geen gigantische pretparkachtige wachtrijen aan de pashokjes of aan de kassa, en geen gestuntel in veel te kleine muffe pashokjes. Nee, gewoon lekker rustig winkelen vanuit je luie stoel wanneer het jou uitkomt,  geweldig toch! Bovendien kan je tegenwoordig even goed online koopjes vinden als in de winkel zelf, want op solden.be vind je dagelijks talloze kortingscodes en aanbiedingen voor meer dan 400 webshops die allemaal in België leveren. Zo kan je dus 365 per jaar soldenshoppen, en dat gewoon lekker lui van achter je computer.

Shoppen met korting solden (1)

Je kan op solden.be zoeken naar kortingen en aanbiedingen per webshop, maar je kan ook naar deals zoeken per categorie. Schoenen, geschenken, eten en drinken, noem maar op, je vindt het allemaal. Zelf shop ik vooral graag kleding online, en één van mijn favoriete webshops is Zalando. Zowel voor mezelf als voor the boyfriend koop ik regelmatig kleren, schoenen en accessoires bij Zalando. De postbode staat dus regelmatig aan onze deur met een grote witoranje doos.

Shoppen met korting solden (2)

Mijn laatste aanwinst is dit paar prachtige hoge laarzen van s.Oliver. En dankzij solden.be kon ik ze bestellen voor maar 80.95 euro in plaats van 89.95 euro. Niet slecht, toch? Gewoon snel een kortingscode van de Zalando rubriek op solden.be gehaald, ze ingegeven in mijn Zalandowinkelwagentje, et voilà, weer een goeie deal gedaan.

Shoppen met korting solden (3)

Ik ben benieuwd welke slag ik bij mijn volgende online shopsessie kan slaan. Ik hou de kortingen op solden.be alvast in de gaten!

Ken jij solden.be al? Shop jij vaak online?

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met solden.be. 

30 thoughts on “Online shoppen met korting via solden.be

  1. Handige tip! Ik ben alleen zelf niet echt iemand die veel online koopt, want vind het toch altijd veel leuker om gewoon een paar winkels in te stappen en daar leuke koopjes te vinden.

I love your comments!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge